Wat vinden zij?

Wij worden blij van gelukkige mensen. En mensen worden gelukkig van blije foto’s! Bekijk hier onze beoordelingen. Of geef zelf een beoordeling!

Jacob & Joëlle
Jacob & Joëlle

We hebben genoten van onze relaxte bruiloft op 10 september 2020. We zijn echt blij met de prachtige foto’s van de preweddingshoot. Onze bruiloft was ontspannen en Theo heeft ook goed de gasten vastgelegd o.a. tijdens spelletjes spelen. Echt leuk dat we zo snel na de bruiloft al een preview kregen. We kijken uit naar ons trouwalbum vol mooie foto’s.

Niels en Tamara
Niels en Tamara

Wij zijn op 02-10-20 getrouwd. Theo heeft de mooiste dag van ons leven prachtig vastgelegd! Het zijn zulke mooie, leuke foto’s van ons en van onze familie en vrienden geworden. Echt zoals wij allemaal zijn. Theo had ook originele en leuke ideeën voor corona proof groepsfoto’s! We voelden ons erg op ons gemak, er was een echte klik!  Theo heeft  echt de mooie en emotionele momenten in de foto’s gevat. Het contact met Theo was gelijk goed en leuk en hadden wij meteen een  vertrouwd gevoel. 

Bedankt Theo voor alles! Wij zijn erg blij en onze trouwdag blijft zo voor altijd in onze herinneringen!

Joost & Gerrieta
 Joost & Gerrieta

Theo heeft onze bruiloft op de mooiste plaatjes weten vast te leggen! Hij is een fijne fotograaf in het contact, meestal reageert hij binnen een paar minuten al op een vraag. Hierdoor zijn voorkomende zaken snel besproken en geregeld, wat een fijne samenwerking met zich meebrengt. Wij hebben genoten van het resultaat van zijn foto’s en zijn een aantal avonden bezig geweest voordat we alle honderden foto’s hadden bekeken die hij van onze trouwdag heeft gemaakt. We hebben gelachen tijdens de groepsfoto’s die echt een feestje waren, maar de rest van de dag hebben we Theo bijna niet opgemerkt. Het is hem gelukt om bijna onzichtbaar te zijn op de dag zelf, maar juist de gehele dag achteraf weer in het zicht te brengen! Theo, heel erg bedankt voor al je prachtige foto’s!

Dave & Natascha

Theo is een super fotograaf! Gisteren een onwijs leuke loveshoot gehad op het strand. Theo bedankt voor je tijd en het lachen! Wij zijn super blij met de fotoshoot.

Pieter & Hanneke
Pieter & Hanneke

Theo, wat een gave foto’s! Je bent een top fotograaf! Niets moet en  alles kan. Niet allemaal van die stijve foto’s maar leuke actie foto’s. Veel mensen die achteraf ook positief over jou spraken! We kunnen nog lang nagenieten met de mooiste foto’s! Bedankt!

Carola en Martin
Carola en Martin

Mijn man heeft Theo toevallig ontmoet bij een vergadering en we hebben geen moment spijt gehad dat we hem hebben gevraagd onze trouwdag vast te leggen. Zijn stijl van fotograferen waren we naar op zoek.

(meer…)
Daniel & Henrike
Daniel & Henrike

Inmiddels zijn we al ruim 2 jaar getrouwd, maar het trouwalbum staat nog steeds te pronken in de woonkamer. Iedere keer weer zo leuk om terug te zien. De foto’s zijn prachtig en Theo heeft er voor gezorgd dat we helemaal ‘onszelf’ zijn op de foto’s! Nogmaals heel erg bedankt. We bevelen je zeker aan!

Mariëlle & Lennard
Mariëlle & Lennard

Theo, heel erg bedankt voor het vast leggen van onze trouwdag 14-02-2020. Wat hebben wij genoten! Je hield overal rekening mee, zo leuk dat de dag gasten onder het diner al het één en ander kregen aan afgedrukte foto’s. Dit werd wel een paar keer gezegd die avond en de volgende dag. Theo, je levert top werk en resultaat. Bedankt dat je onze dag wilde fotograferen!! We kijken uit naar de mooie foto’s.

Eddy en Marissa
Eddy en Marissa

Onze trouwdag was een hele mooie onvergetelijke dag! Mede door jou Theo. Dankzij jou voelde we ons erg op ons gemak tijdens de shoot en hebben fantastisch mooie foto’s om naar terug te kijken! We zijn ontzettend blij dat we jou als fotograaf hadden op onze trouwdag 🙂

Piet en Hendrika
Piet en Hendrika

Dankzij Theo kunnen wij terugkijken op een prachtige dag met schitterende foto’s! Hij had leuke ideeën voor de foto’s en gedurende de dag merk je er weinig van dat hij aanwezig is. Wij raden hem aan voor iedereen voor elke gelegenheid.