Zoeken

Wat vinden zij?

Wij worden blij van gelukkige mensen. En mensen worden gelukkig van blije foto’s! Bekijk hier onze beoordelingen. Of geef zelf een beoordeling!

Jan & Esther
Jan & Esther

Theo, wat fijn dat we je hebben mogen leren kennen. Je kent de kunst om aan te sluiten bij wie wij zijn als stel. Met al onze gasten danken we je voor je prettige aanwezigheid op onze trouwdag. Na onze bruiloft is het zo fijn om samen de herinnering aan onze trouwdag warm te houden met zulke mooie beelden. Beelden die zo intens zijn als de dag was!

Sander & Milou
Sander & Milou

We hebben echt genoten van Theo als onze fotograaf. Hij stelde ons op het gemak, maar liet ons ook heel erg vrij. De foto’s van de pre-weddingshoot, de preview van de trouwfoto’s zelf voor de avondgasten en de foto’s bij elkaar zijn waanzinnig prachtig. Hele open, eerlijke en betrouwbare service. We hebben van iedere fotoshoot ook echt snel de foto’s gekregen. Voor mooie, echte foto’s is het zeker een aanrader!

Lennard & Janine
Lennard & Janine

De foto’s zijn ontspannen en spontaan. Je hebt dus geen vage of gemaakte poses. De fotograaf kan precies vastleggen hoe je bent als stel, gezin of complete familie. Kwaliteit is top, alleen neutrale filters die niet opvallen om bepaalde kleuren beter uit te laten komen. Wat heeft deze fotograaf een fantastisch album geleverd. Hij maakte onze dag compleet. Wij zouden deze fotograaf iedereen aanraden! Nogmaals onwijs bedankt!

Steven & Cathinka
Steven & Cathinka

Afgelopen januari (2023) hadden wij onze bruiloft en Theo was onze blije fotograaf. Het contact vooraf verliep soepel en daaruit bleek dat Theo goed weet wat hij doet en wat zijn plaats is. Behalve het schieten van foto’s denkt hij bijvoorbeeld ook mee met de dagplanning. Hij heeft er immers verstand van, hij is vaker op bruiloften dan wij. Door zijn journalistieke manier van fotograferen merk je amper dat hij is is. Een dikke plus bij deze fotograaf is ook zeker zijn manier van groepsfoto’s maken. Onze daggasten hebben het er nog over hoe leuk hij dit aanpakt, de foto’s stralen dit ook uit. We zijn nu op het punt dat we bijna ons album binnenkrijgen. In dat proces heb je zelf alle vrijheid om aan te kaarten wat en hoe je het album hebben wil. Als ik ooit nog een (bruids)fotograaf nodig zou hebben hoef ik geen seconde te twijfelen. Theo is erbij! Sociaal, professioneel, gezellig, creatief en ervaren!

Johan & Emma 
Johan & Emma 

Theo luistert naar onze wensen, is erg enthousiast en heeft veel ideeën. De kwaliteit van de foto’s is erg goed en een snelle levering. We hebben een prachtige dag gehad.

Sander & Meghan
Sander & Meghan

We hadden een fantastische ervaring met Theo als onze trouwfotograaf. Theo was ontzettend aardig, professioneel en creatief. Hij heeft het ware verhaal van onze trouwdag weten te documenteren met een goede balans tussen familieportretten en openhartige foto’s. Theo werkt op een onopvallende manier, waarbij hij niet te veel te regisseert, maar gebeurtenissen op natuurlijke wijze laat ontvouwen terwijl hij zowel de serieuze als de luchtige momenten die zich voordoen vastlegt. Nu onze bruiloft voorbij is, zijn we zo blij dat we zo’n mooi opgenomen herinnering aan onze dag hebben. Wij raden Theo ten zeerste aan als trouwfotograaf.

Maurice & Gerlinde
Maurice & Gerlinde

Theo is een vakkundige fotograaf die op het juiste moment het beeld met de emotie weet vast te leggen. Wij zijn echt blij met de mooie foto’s van zowel de pre-weddingshoot als van onze bruiloft. Zeker een aanrader!

Pieter & Eline
Pieter & Eline

Wauw, wat zijn wij blij met onze keuze voor Blijefoto’s.nl! Het eerste contact was al heel fijn, de klik was er snel. De lijntjes in de communicatie waren heel kort, alle wensen werden doorgenomen en pasten perfect bij ons. Zijn liefde voor licht en natuurlijke journalistieke fotografie kwam al snel naar voren in onze pre-weddingshoot en leverden prachtige beelden op die we voor onze bruiloft konden gebruiken. En wij konden ondertussen wennen aan een camera. Wat heel fijn was, want daardoor was er op onze grote dag direct ontspannenheid tijdens de shoot en mengde Theo zich perfect tussen onze gasten later op de dag. Zijn professionaliteit en kwaliteiten voor creatieve fotografie hebben echt fantastische beelden opgeleverd, we zijn nu al ontzettend blij met het resultaat! We kunnen niet wachten tot we straks alles gaan zien. We zijn je heel dankbaar voor het zo gaaf vastleggen van onze dag! En mochten we nog eens een fotograaf nodig hebben, dan weten we je te vinden!

Casper & Lianne
Casper & Lianne

Enorm tevreden! Theo heeft onze bruiloft en pre-weddingshoot vastgelegd. Tijdens de bruiloft kreeg de trouwauto pech op de snelweg. Theo nam de leiding (wat nodig was op dat moment) lette op veiligheid, bleef rustig en kalm en maakte prachtige foto’s van dat moment. Door de pech konden we niet naar de fotolocatie maar hebben we mooie plekjes uitgezocht langs de route naar de trouwlocatie. Theo past zich aan op het gezelschap, is zeer creatief, flexibel, stressbestendig en gezellig. De foto’s zijn prachtig, heldere kleuren en we staan op de foto zoals we zijn! Na de bruiloft leefde Theo mee toen bijv opa overleed. Maar ook op het moment dat wij laat reageerde toonde Theo begrip. Echt een aanrader!

Patrick & Andrea
Patrick & Andrea

Wij zijn op een bijzondere manier in aanraking gekomen met Theo. We wonnen in 2020 een loveshoot via Instagram. Dat was al een hele leuke ervaring. Patrick zie toen gelijk: ‘Als we ooit gaan trouwen wordt Theo onze fotograaf!’ Toen het zover was en we inderdaad Theo hadden gevraagd als fotograaf wisten we dat het helemaal goed zou komen. Hij denkt mee in de indeling van de dag, geeft goede tips tijdens de reportage maar is verder een onopvallende daggast. Achteraf waren we verbaasd hoe goed hij momenten heeft vastgelegd. Niets wordt in scene gezet en hij legt de emoties precies vast zoals ze zijn! Waardevolle herinneringen om dankbaar op terug te kijken! Veel van onze gasten hebben benoemd hoe leuk de fotograaf het wel deed! We raden daarom iedereen aan Theo te kiezen als (trouw)fotograaf 😉

Robert & Danique
Robert & Danique

Theo is een onwijs vriendelijke, gezellige, meedenkende en bovenal een super professioneel fotograaf. Bij de pre weddingshoot waren we beiden wat zenuwachtig maar Theo heeft ons er supergoed bij geholpen. De trouwdag zelf was ondanks mijn stress veel relaxter door zijn fijne en onzichtbare manier van werken. De foto’s zijn werkelijk schitterend en ik raad deze fotograaf van harte aan!

Gijs & Shirin
Gijs & Shirin

Theo is een ervaren fotograaf. Met zijn camera vertelt hij echt een verhaal. Geen ‘standaard’ plaatjes, maar een mooie weergave van (in dit geval) onze trouwdag. Wat er gebeurt wordt op professionele wijze vastgelegd. Het album is werkelijk prachtig geworden!