Zoeken

Waarom kiezen voor Blijefotos.nl?

Waarom zouden wij voor Blijefotos.nl moeten kiezen?

 • Ik ben een zeer ervaren en passievolle fotograaf. Ben sociaal en vriendelijk en gedraag mij op jullie bruiloft als een ‘gast’ die weliswaar met 2 camera’s zijn werk loopt te doen. En dat levert nu precies de foto’s van die mooie momenten op. Verder ben ik Christen en fotografeer veel gelovige bruidsparen. Ik ken de cultuur en weet mijn plek. 

Voor hoeveel uur zouden wij een fotograaf moeten inhuren? 

 • Denk aan de voorbereidingen van zowel de bruid als bij de bruidegom. Het is een  van de mooiste en leukste momenten van de dag, fotografisch gezien. De licht gespannen sfeer, de kapster, visagiste waar ook vaak ouders en broers en zussen die de sfeer maken. Dan natuurlijk de first look, besteed daar aandacht aan, want dat moment is kostbaar. De meeste bruidsparen boeken mij voor 12 uur. Meer of minder uren kan uiteraard altijd. 

Hoe omschrijf je de stijl van fotograferen?

 • Mijn stijl van fotograferen is journalistiek. Dus ik leg de echte momenten en echte emoties vast. Ik zet niets in scene!! 

We staan nooit leuk op de foto? Hoe krijg je ons er wel mooi op? 

 • Nadat je mij hebt geboekt krijg je van mij een gratis pre-weddingshoot. Dit om elkaar beter te leren kennen maar ook om te laten zien dat jullie wel mooi en leuk om de foto komen. Die garantie geef ik graag!!

Hoeveel tijd kost de fotoshoot op locatie?

 • Je hebt minimaal 1 uur nodig en max 2 uur maar deze 2 uur is dan incl reistijd. Ook kan je dan naar meerdere locaties toe. 

Wat als het slecht weer is tijdens de shoot?

 • Twee dagen voordat jullie trouwen kan je aan een redelijke betrouwbaar weerbericht komen. Zijn de verwachtingen echt slecht dan hebben we daar contact over en vinden altijd wel een oplossing. Binnenlocaties zijn schaars in Nederland maar met wat creativiteit lukt het altijd.  

Kunnen we ook bedanktfoto’s laten maken?

 • Ja zeker. Ik maak meestal tijdens de kerkdienst in een bijzaaltje ca. 3 voorbeelden. Op de feestlocatie print ik deze zelf uit en kunnen jullie zelf kiezen welke jullie het mooist vinden. Dus er hoeft niemand weg om bedankjes te laten drukken. 

Wat als de fotograaf ziek is?

 • Ik ben lid van een groep professionele trouwfotografen en we hebben een nood app. Er is altijd een professionele vervanger!

We willen ook een video laten maken, doe je dat ook? 

 • Ik werk al jaren samen met 2 professionele trouw videografen. We bieden zelfs een voordeel pakket aan; fotografie en videografie in 1 pakket. 

Hoe lang duurt het voordat we de foto krijgen?

 • Binnen 24 uur ontvangen jullie een preview van alle hoogtepunten. Jullie kunnen dus al heel snel nagenieten. De hele reportage lever ik rond de 4-8 weken. Dat is afhankelijk in welke tijd van het jaar jullie  trouwen. 

Hebben we inspraak welke foto’s in het album komen?

 • Ja, elke foto die in het album komt is uiteindelijk jullie keuze. Ik maak een lay-out en stuur deze naar jullie toe en jullie kunnen daarom reageren. Dus het wordt echt helemaal jullie album. 

Hebben we keuze bij de albums? 

 • ja ik heb verschillende soorten albums. Mijn standaard album is 30 x 30 lay flat en keuze uit verschillende soorten covers in leer, linnen of foto cover. 

Hoe lang van te voren moeten wij je boeken? 

 • Liefst zo vroeg mogelijk want elk jaar moet ik stellen teleurstellen omdat ik al ben geboekt. De meeste stellen boeken mij een half jaar tot 1,5 jaar van te voren. We maken eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waar jullie de div. albums bekijken en we maken een dagplanning als deze er nog niet is.