Zoeken

Ten huwelijk vragen

Ten huwelijk vragen

Het hele jaar door maak ik Loveshoots. En altijd wordt er in overleg met jullie voor een locatie gekozen. Wordt het in de duinen of strand of misschien past de stad beter bij jullie. Of wellicht een stoere urbexlocatie. Hoe dan ook. De fotoshoot maken we lekker spontaan zodat jullie echt jezelf zijn. Ik weet het… het eerste kwartier is er nog wat koudwatervrees. Daar help ik jullie graag en speels doorheen. En als het ijs is gebroken, dan worden de foto’s past echt gaaf. 

Het stel op de foto’s wilde een wintershoot in de sneeuw. Althans, dat wilde hij! Een week voor de shoot benaderde hij mij met de vraag of ik een shoot wilde maken zodat hij tijdens de shoot zijn vriendin ten huwelijk kon vragen. We hebben een goede locatie uitgezocht en alles even geoefend. De plek, zijn houding maar ook mijn plek moest ik bepalen, want uiteraard mocht zij er niets van weten.    

Hij had tegen zijn vriendin verteld, dat ze samen op een mooi landgoed gingen wandelen. Ik was achter een muurtje gekropen en even later wandelde het stel voorbij… Toen zij voorbij waren gewandeld, kwam ik tevoorschijn, zonder dat zij het in de gaten had. En op de afgesproken plek ging hij op de knieën en vol verbazing zei zij “Ja!”. Ondertussen maakte ik met mijn telelens ongezien de foto’s.

Toen de verbazing wat was geluwd, heb ik mij bekend gemaakt als de fotograaf en dat ik in het complot zat. Daarna hebben we de shoot afgemaakt met champagne en veel liefde. 

Geniet van de foto’s.