Zoeken

Wat vinden Simon & Hanneke?

Simon & Hanneke

Vijftien september 2017 was de dag dat we trouwden. We wilden een bruiloft die helemaal in onze stijl was: ontspannen, in de natuur, maar toch ook in de stad, lekker eten, vrienden en familie en tot in de puntjes gestyled en geregeld. Daar horen mensen bij die jouw wensen belangrijk vinden, en dat doet Theo!

Het was een dag waarin de details ook belangrijk waren, en die heeft hij ook allemaal op mooie plaatjes vastgelegd. Zo leuk dat we daar nu nog steeds van kunnen genieten!

We hebben in december 2016 een goed gesprek en een gezellige pre-weddingshoot gehad, wat echt een aanrader is om je alvast te kunnen verheugen op een goede samenwerking op de trouwdag zelf. Op onze trouwdag was het erg prettig dat Theo er al vroeg was, en ook zo ontspannen te werk ging. Dat heeft wel effect op het stresslevel in huis we hadden van tevoren een plan gemaakt voor de fotoshoot, handig!

Maar goed, om een lang verhaal kort te maken: we hebben alleeen maar complimenten gehad van de gasten voor onze gezellige fotograaf, die voor alles en iedereen blangstelling had. Wij vonden het geweldig om met jou samen te werken, we zaten op 1 lijn, hadden veel lol, en voelden ons erg op het gemak, wat de foto’s zeker ten goede is gekomen!

Nu hebben we een prachtig fotoboek liggen, waar we met heel veel plezier vaak in kijken! Theo, bedankt! Je bent de beste! Heel veel succes!