Zoeken

Wat vinden Niels & Suzanne?

Niels & Suzanne

Ook op onze bruiloft heeft Theo gefotografeerd. Via onze ceremoniemeesters zijn wij bij Theo terecht gekomen en na een relaxed kennismakingsgesprek hebben wij besloten dat Theo onze fotograaf zou zijn op onze fantastische dag.

De pre-shoot, die we enige tijd voor de bruiloft hadden, was een moment om even te wennen aan de foto’s die van je gemaakt worden een van de resultaten hiervan hebben we meteen mooi kunnen gebruiken voor onze trouwkaart!

De dag zelf was best spannend, ik ben niet zo’n fotomodel dus het was even ongemakkelijk, maar zoals Theo al zei, verdwijnt dit op een gegeven moment. Het was echt een moment met je man samen. De groepsfoto’s zijn met recht echt een specialiteit, niks geen saaie poses maar gave uitbundige gezichten in geweldige poses. Zowel wij als bruidspaar als alle gasten hebben echt genoten en keihard gelachen tijdens dit moment. Tevens heeft Theo de bedankjes al kunnen printen voor onze gasten en kregen we de dag na de bruiloft al een voorproef van 60 foto’s. Heerlijk nagenieten van het mooie beeldmateriaal!