Zoeken

Historie

De naam Blijefotos.nl is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daar is over nagedacht. Een bruiloft is een feestelijke hoogtepunt in jullie leven. Ook daar hebben jullie over nagedacht. De fotograaf is zeker niet de belangrijkste persoon op een bruiloft maar hij of zij kan wel van grote invloed zijn op de sfeer.

Blijefotos.nl maakt samen met jullie en jullie gasten die geweldige bruiloft die bij jullie past. Bij de een is dat wat ingetogen en bij de ander gaat het dak er vanaf. Hoe dan ook, wij maken dat feest samen met jullie.

Werkwijze

Nadat jullie een aanvraag bij mij hebben gedaan, neem ik contact met jullie op en nodig jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis. Daarbij komen uiteraard jullie wensen aan bod en daarnaast heb ik ideeën en veel ervaring. Die wensen leggen wij bij elkaar en zo ontstaat er iets moois. Uiteraard komen de verschillende soorten albums aan bod en kunnen jullie andere trouwreportages bekijken.

Aan het einde van het gesprek krijgen jullie van mij een gratis pre-weddingshoot. Deze shoot kan ook op een latere datum worden gemaakt. Het voordeel van deze shoot is elkaar beter leren kennen en wennen aan een professionele camera en fotograaf. Jullie ontvangen van mij zwart op wit een offerte en samen beslissen jullie of ik jullie trouwdag mag gaan vastleggen.

Ben ik op jullie trouwdatum al bezet?

Elk jaar komen er aanvragen binnen op een datum waarop ik al bezet ben. En op zich is dat geen probleem.
Ik werk al jaren met twee fotografen samen. Zij werken voor Blijefotos.nl, hebben dezelfde stijl van fotograferen en dezelfde drive. Tijdens het kennismakingsgesprek is deze fotograaf aanwezig en kunnen jullie uitgebreid kennismaken met hem of haar.