Zoeken

Wat vinden Peter & Samantha?

Peter & Samantha

Theo is een superfijne fotograaf om mee te werken. Niet alleen heeft hij echt verstand van zijn vak, de manier waarop hij je jezelf laat zijn tijdens de fotosessies is echt top. Ik hou er zelf niet zo van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar Theo liet het allemaal heel natuurlijk aanvoelen. Uiteindelijk merkte je niet eens meer dat hij er was.

We hebben best een tijd contact met Theo gehad: al ruim voor onze bruiloft begon het met een pre-wedding-shoot. Gratis, om te kijken of er een klik is tussen ons en de fotograaf, en ook of de fotostijl je aanstaat. Dit was echt heel leuk en we hadden al heel snel de foto’s in huis. We hoefden eigenlijk niet meer na te denken of we met Theo door wilden gaan, dit was direct duidelijk.

Voor onze bruiloft hebben we een aantal keer gemaild/geappt, en een bespreking gehad bij Theo thuis. We liepen het schema voor de dag door, spraken af waar Theo zou beginnen en hoe hij heen en weer zou reizen tussen onze locaties. Ook kregen we de vraag of we het goed vonden dat hij zijn dochter meenam als extra fotograaf. Voor ons zaten hier geen extra kosten aan, en voor haar was het een mooi leermoment. Uiteraard was dit voor ons geen enkel probleem.

Onze bruiloft zelf verliep super. We hebben alle soorten weer wel meegemaakt op de dag, van zon tot code oranje, maar Theo was op alles voorbereid. Zo hebben we van de hele dag, elk moment en elk detail mooie foto’s. Een dag na de bruiloft kregen we de eerste previews al binnen van een selectie foto’s die hij had gemaakt. Echt heel snel!

Een paar weken na de bruiloft kregen we de rest van de foto’s toegestuurd. Hieruit mochten we ook maximaal 10% van de foto’s aanwijzen die we niet in ons trouwalbum wilden. Na een vlotte communicatie hierover is Theo bezig gegaan met het trouwalbum en heeft ons de proefdrukken gestuurd. Hoewel we de mogelijkheid hadden om hier nog wijzigingen in toe te brengen, was dit voor ons niet nodig, het zag er top uit. Je kunt echt merken dat Theo een professionele fotograaf is met veel ervaring in zijn vak. Nog geen halve week na het bestellen van het trouwalbum werd het bij ons thuis bezorgd. Zo kunnen wij nog jarenlang plezier hebben van deze prachtige dag! Bedankt Theo!